FINGERFOOD

  • Mini-loempia, kaas en garnaalballetjes
  • Gebakken calamares met verse tartaar
  • Camembert uit de oven
  • Tapasplank (2pers)
  • Tapasplank ‘Attitude’ (2pers)
  • Scheermesjes met curry & limoen

STARTERS

  • Soep volgens inspiratie van de chef
  • Artisanale kaaskroketjes met Oud-Brugge kaas (1, 2 of 3 stuks)
  • Artisanale garnaalkroketjes (1, 2 of 3 stuks)
  • Artisanale gandahamkroketjes (1, 2 of 3 stuks)
  • Artisanale groentekroketjes (1, 2 of 3 stuks)
  • Duo of trio van artisanale kroketjes ( naar keuze)
  • Scampi van de chef  ( 5 stuks)
  • Carpaccio Belgisch witblauw met truffelolie, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, parmezaanschilfers en rucola

PASTA

  • Spaghetti Bolognaise
  • Lasagne

SALADES

  • Caesar salade – lauwe kip – parmezaan – ansjovis
  • Lauwe geitenkaas – spek – filodeeg
  • Salade van de chef – garnaal- zalm – ei – avocado
  • Salade scampi – appel – honing
  • Salade vitello tonnato

CROQUES / TOAST

  • Toast Americain – verse ui – augurk
  • Toast zalm – avocado – gepocheerd ei
  • Toast gegrilde kip – spiegelei – avocado – wasabi mayonaise

VISGERECHTEN

  • Scampi van de chef
  • Gamba’s
  • Gebakken sliptongen met verse tartaar

VLEESGERECHTEN

VEGETARISCH

  • Risotto met boschampignons & truffel
  • Pasta veggie

KIDS CORNER (tot 12jaar)

NAGERECHTEN  – PANNENKOEKEN EN WAFELS ( enkel tussen 14u30 en 17u30)

  • Kinderijsje
  • Dame Blanche met huisbereide chocoladesaus
  • Huisgemaakte chocoladetaart
  • Duo van chocomousse
  • Coupe Colonel (sorbet met vodka of limoncello)
  • Coupe Brésilienne
  • Coupe advocaat
  • Trio van crème brûlée
  • Moelleux au chocolat
  • Sabayon (2 pers)
  • Verwenbord
  • Selectie van kazen

Pannenkoeken (14u45-17u30)

  • Boter & suiker of confituur
  • Mikado
  • Vers fruit & slagroom

Wafels (14u30-17u30)

  • Boter of suiker
  • Slagroom
  • Vers fruit & slagroom