HARTIGE HAPJES

Tapasbordje van de chef

Italiaanse ham – kaas – toastje – olijven – gedroogde tomaatjes – ansjovis

CROQUES

Croque geitenkaas – appel

Croque gerookte zalm – kruidenkaas

Croque Italiaanse ham – mozarella – pesto van zongedroogde tomaten

VOORGERECHTEN

Scampi – appel – currysaus

Scampi Attitude – paprika sausje

Grijze garnalen – gepelde tomaat – salade

Duo van kaas- en garnaalkroket – salade

Garnaalkroketjes – salade

kaaskroketjes – salade

wrap met gerookte zalm – kruidenkaas – fris slaatje

Verse soep van seizoengroenten

SALADES

Salade Scampi – appeltjes – croutons – honing

Salade folle – gamba – geitenkaas – gerookte zalm – grijze garnalen

Geitenkaassalade – filodeeg – geitenkaas – Luikse vinaigrette – appeltjes

Caesar salade – kip – Parmezaanse kaas – ansjovisdressing

Luikse salade – spekblokjes – croutons – Keniaboontjes – krieltjes en Tierenteynvinaigrette

Vegetarische salade – sla mix – krieltjes – boontjes – asperges

PASTA

Linguini – Sint-Jacobsvruchten – scampi’s – pesto van basilicum

Tagiatelle veggi – wokgroenten – pesto van basilicum

Huisgemaakte lasagne – kaassaus – gekookte hesp

Macaroni – Breydelham – Passendale kaas

Spaghetti Bolognaise

VLEESGERECHTEN

VISGERECHTEN

KINDERGERECHTEN

DESSERTS

Coupe colonel (wodka)

Coupe Colonel maison (limoncello)

flan taart

appel crumble

chocoladetaart

Pannenkoeken

Verse fruitsalade ( volgens marktaanbod)

Verwenbord

Coupe aardbei ( volgens marktaanbod)

Coupe vers fruit ( volgens marktaanbod)