FINGERFOOD
- Mini-loempia, kaas en garnaalballetjes
- Gebakken calamares met verse tartaar
- Toast gerookte zalm, peterselie en ui
- Bordje boerenham
- Tapasplank (2pers)
- Tapasplank ‘Attitude’ (2pers)
STARTERS
- Soep volgens inspiratie van de chef
- Artisanale kaaskroketjes met Oud-Brugge kaas (1, 2 of 3 stuks)
- Artisanale garnaalkroketjes (1, 2 of 3 stuks)
- Artisanale gandahamkroketjes (1, 2 of 3 stuks)
- Artisanale groentekroketjes (1, 2 of 3 stuks)
- Duo of trio van artisanale kroketjes ( naar keuze)
- Scampi van de chef ( 5 stuks)
- Carpaccio Belgisch witblauw met truffelolie, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, parmezaanschilfers en rucola
PASTA
- Spaghetti Bolognaise
- Lasagne
SALADES
- Caesar salade – lauwe kip – parmezaan – ansjovis
- Salade scampi – appel – honing
- Lauwe geitenkaas – spek – filodeeg
- Salade van de chef – geitenkaas- zalm – gamba
- Mediterrane salade – halloumi – zongedroogde tomaten – olijven
CROQUES / TOAST
- Croque gandaham – mozarella – rode pesto
- Croque geitenkaas – appel – honing
- Toast Americain – verse ui – augurk
- Toast avocado – zalm – gepocheerd ei
VISGERECHTEN
- Scampi van de chef
- Gebakken zalm – asperges – bearnaise
- Gamba’s met kruidenroomsaus en frietjes
- Gebakken sliptongen met verse tartaar en frietjes
VLEESGERECHTEN
VEGETARISCH
- Mediterraanse groentelasagne
- Pasta veggie
KIDS CORNER (tot 12jaar)
NAGERECHTEN – PANNENKOEKEN EN WAFELS ( enkel tussen 14u30 en 17u30)
- Kinderijsje
- Dame Blanche met huisbereide chocoladesaus
- Huisgemaakte chocoladetaart
- Coupe Colonel ( sorbet met vodka of limoncello)
- Coupe Brésilienne
- Coupe advocaat
- Café Glacé
- Trio van crème brûlée
- Moelleux au chocolat
- Sabayon (2 pers)
- Verwenbord
Pannenkoeken (14u30-17u30)
- Boter & suiker of confituur
- Mikado
- Aardbeien of vers fruit & slagroom
Wafels (14u30-17u30)
- Boter of suiker
- Slagroom
- Aardbeien of vers fruit & slagroom