FINGERFOOD

  • Mini-loempia, kaas en garnaalballetjes
  • Gebakken calamares met verse tartaar
  • Toastjes met gerookte zalm, verse ui en peterselie
  • Sardientjes “Minerva”

STARTERS

  • Soep volgens inspiratie van de chef
  • Artisanale kaaskroketjes met Oud-Brugge kaas (1, 2 of 3 stuks)
  • Artisanale garnaalkroketjes (1, 2 of 3 stuks)
  • Artisanale Gandahamkroketjes (1, 2 of 3 stuks)
  • Duo of trio van artisanale kroketjes ( naar keuze)
  • Scampi van de chef ( 5 stuks)
  • Vitello Tonnato
  • Carpaccio Belgisch witblauw met truffelolie, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, parmezaanschilfers en rucola

PASTA

  • Spaghetti Bolognaise
  • Lasagne
  • Macaroni

SALADES

  • Scampi -appel – eikenbladsla
  • Lauwe geitenkaas – spek – filodeeg
  • Salade van de chef

CROQUES / TOAST

  • Gandaham – mozarella – rode pesto
  • Geitenkaas – appel – honing
  • Toast Americain – verse ui – augurk

VISGERECHTEN

  • Scampi van de chef
  • Kabeljauw, mousselinesaus, gepocheerd ei en Oostendse garnalen
  • Gegrilde gamba’s met verse tartaar en frietjes
  • Gebakken sliptongen met verse tartaar en frietjes

VLEESGERECHTEN

VEGETARISCH

  • Tartatin van groenten
  • Pasta Veggie

KIDS CORNER (tot 12jaar)

NAGERECHTEN  – PANNENKOEKEN EN WAFELS ( enkel tussen 14u30 en 17u30)

  • Kinderijsje
  • Dame Blanche met huisbereide chocoladesaus
  • Carpaccio van ananas met ijs
  • Coupe Colonel ( sorbet met vodka of limoncello)
  • Coupe Aardbeien (seizoen)
  • Coupe Brésilienne
  • Café Glacé
  • Trio van crème brûlée
  • Moelleux au chocolat
  • Verse rijstpap

Pannenkoeken (14u30-17u30)

  • Boter & suiker of confituur
  • Mikado
  • Crêpes Suzette ( sinaasappel, vanille ijs en Grand Marnier)

Wafels (14u30-17u30)

  • Boter of suiker
  • Slagroom
  • Aardbeien & slagroom